Ursäkterna..

Well, jag kan inte längre skylla på att ingen slängt in batterier genom mitt brevinkast, SOM JAG BETT OM, eftersom lillasyster så snällt sprang och köpte batterier till kameran. Men jag har ändå inte tagit med mig arslet ut och fotat något. Har ju faktiskt byggt hy höst-häst-hage iaf :)

hjkl

Som Zita testar med långa benet före, tror den fick godkänt :D

Bort.

Sedan sist..

Jag skulle nog inte direkt kalla mig för religös.
Men någon som skiter PÅ den gyllene regeln ratas.

Btw så tycker jag inte om busungar på min dörr
eller slöa jäklar. fifan.

det kommer bli slutet tror jag.

Smartphone.

He he. Hittar mer och mer appar som jag gillar. Sedan jag hittade wordfeud behöver jag inte jaga nya spel att fastna i hela tiden, en klassiker duger bra lixom, så jag försvinner in i appträsket. Samtidigt som det är grymt smidigt att jag får sms ett pling i luren så fort det händer något typ det blir min tur eller jag får mejl, att jag kan sköta allt på banken via mobilen och att den talar om för mig både vad som är på tv'n just nu OCH när jag ska ha grejjerna, så är det ju lite läskigt. Tänk om jag tappar bort den, som med plånboken som jag inte hittat, hur ska jag då klara mig? Jag kanske inte ens hittar hem då.

Idag borde jag rensa svamp. Därför sitter jag och målar nagel-designer, så det ska finnas lite att välja på för den som ville ha 80tals naglar målade ikväll. He hee.. Svampen kan väl rensa sig själv denna gång? =)

Har du dött eller?

Nä. Inte vad jag vet.
Igår var jag iväg en sväng med finfina anna och maria
till svampskogen.

Jag gillar photoshopfails.
Typ en tjej i underkläder i badrummet, och kaklet runt brösten är alldeles krokigt.

Sen har jag oxå dålig humor..

tre
(snodd bild såklart)

RSS 2.0